API - Kunskapsbas / Tech / Miscellaneous - Support Portal | Registry Services

API

Uppdaterad 5 Sep, 2023

I mars 2020 lanserade vi ett nytt Registrar-API.  Detta registrar-API ersätter inte på något sätt EPP eller registrarwebben utan ska ses som ett komplement i de fall där EPP-protokollet eller registrarwebben är mindre lämp­ligt att använda eller där stöd saknas.

Registrarwebben erbjuder redan en möjlighet att hämta den här typen av information men det kan vara svårt att automatisera kontinuerliga avstämningar.

Det som går att göra via vårt Registrar-API i nuläget är följande:-

- Hämta en lista över egna domäner och filtrera ut domäner i den listan, exempelvis söka ut förfallna domäner eller domäner som förfaller inom x antal dagar

- Hämta en fakturaspecifikation för en viss faktura

- Hämta en lista över domäner som snart kommer att frisläppas

Ni finner en komplett dokumentation av API:et på följande sida: https://api.registry.se/docs/index.html