Erbjuder Registry Services någon testmiljö för EPP? - Kunskapsbas / Tech / EPP server - Support Portal | Registry Services

Erbjuder Registry Services någon testmiljö för EPP?

Uppdaterad 19 Jul, 2023

Ja, vi erbjuder en testmiljö / testsystem för EPP.

Däremot erbjuder vi inte ett testsystem som täcker in hela registrysystemet. EPP-testsystemet finns tillgängligt för test av EPP-protokollet , notera att domäner i testmiljön ska sluta på .test (så här: domain.test).

Testsystemet innehåller ingen testdatabas, det är upp till dig att bygga en testdatabas genom nya registreringar.

Testmiljön nås via: epptest.iis.se (EPP-testserver). Använd Registrars hemsida, registry.se, för att ladda upp ditt certifikat och ange IP-adresserna för testmiljön.

Om du har frågor om testmiljön, vänligen skicka ett e-postmeddelande till registry@internetstiftelsen.se