Jag är DNS-operatör och en av mina kunder vill byta signeringsnycklar. Hur skapar jag CDS-posten? - Kunskapsbas / Tech / Automated DNSSEC - Support Portal | Registry Services

Jag är DNS-operatör och en av mina kunder vill byta signeringsnycklar. Hur skapar jag CDS-posten?

Uppdaterad 11 Okt, 2021

I vanliga fall har din namnserver stöd för att göra detta, förutsatt att du inte har en alltför gammal version. Till exempel har PowerDNS, Knot och Bind den funktionen.