DNS kurser 2024 - News / Training - Support Portal | Registry Services

DNS kurser 2024

10 Oct, 2023 Training

Nästa utbildningstillfälle för våra registrarer sker i januari 2024 på distans.

Nytt för den här gången är att vi kör två halvdagar och man kan välja att gå en av dagarna eller båda.

Notera gärna datumen nedan redan nu.

• 10 januari kl.13.00–17.00 Grundläggande DNS

• 24 januari kl.13.00–17.00 Avancerad DNS

Det är frivilligt och kostnadsfritt att delta. Vi hoppas att detta är ett bra tillfälle för kompetensutveckling för de som önskar.

Läs mer och registrera deltagande till kursen via nedanstående (externa) länk

https://registryt.wufoo.com/forms/dns-training-januari-2024/

DNS Training är en lärarledd utbildning i DNS som förmedlar teoretiska och praktiska kunskaper om auktoritativa namnservrar. Kursen hålls på svenska och deltagande sker via distans under januari 2024.

För vem: teknikpersonal eller administrativ personal som har behov av en teknisk grundförståelse i DNS.Kursen erbjuder vi per distans till våra registrarers personal, frivilligt och kostnadsfritt. Till att börja med så erbjuder vi kurserna på svenska. Finns intresse, det vill säga, att vi får in kursanmälningar och/eller positiv feedback från er registrarer kommer vi att erbjuda fler kurstillfällen och även kurstillfällen som genomförs på engelska.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på registry@internetstiftelsen.se